Zakelijk & Particulier 

Onderhoud, storing, inspectie

 
 

Onze diensten 

Conradi Techniek is  gespecialiseerd in onderhoud, reparatie, montage en het oplossen van storingen aan  zowel elektrotechnische- als mechanische installaties.

Technische ondersteuning.
Goed technisch personeel is schaars, dit ondervinden steeds meer bedrijven. Om de continuiteit in uw bedrijf te handhaven heeft u soms tijdelijk extra personeel nodig en hierin willen wij u graag helpen.

Wat kunt u verwachten?
Wij zijn allround monteurs die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen worden ingezet. Dit is een groot voordeel omdat uw team gewoon door kan functioneren en wij onze expertise in uw werkzaamheden inpassen. Daarnaast kunnen wij, omdat wij voornamelijk regionaal opereren, snel reageren.

Onze ervaring met:
Interne transportsystemen, inpak-, snij- en bakkerijmachines, schakel- , besturingskasten , groepenkasten. 
 Waaronder afwegers, kneders, liften, rijskasten, opbollers, transportsystemen en vele andere machines van diverse merken. (bijv. Kisters, Kaak, Capelleveen, Haton, Diosna, Gefra, Hartman,  Nodema, Digi en Hachman  ).

 

 

Conradi Techniek verzorgt alles op het gebied van electrotechnische installaties. Door uitgebreide ervaring en opleiding kunnen wij garanties geven op de kwaliteit van het afgeleverde werk. Hieronder vindt u een kleine opsomming van de mogelijkheden, wij als ervaren elektricien helpen u graag.

Het oplossen van electrische storingen, in en rond het huis.
Groepenkasten aanpassen of vervangen